23 Nisan etkinlikleri için baskılı tişörtler hazır

23 Nisan etkinlikleri için baskılı tişörtler hazır
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na az bir süre kala tişört baskı işi yapan kişilerin işlerinde de hareketlenmeler başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na sayılı günler kaldı. Aileler çocuklarını bayram kutlama programlarına hazırlamak için başlarken Eskişehir’deki esnaflarda da 23 Nisan mesaisi başladı. Hazır çocuk giyimin yanı sıra bayramlarda özel baskı tişörte ilgi de artış gösteriyor.

23 Nisan siparişlerinin başladığını belirten tişört baskı işiyle uğraşan Mustafa Danabaş, “Biz en çok siparişimizi internet üzerinden alıyoruz. Belirli platformlarda işletmemiz siparişler alıyor. Normal zamanda da iş yoğunluğumuz oluyor fakat 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim, 10 Kasım gibi özel günlerde siparişler katlanıyor ve hareketli bir süreç yaşıyoruz. Şu anda bayrak, Atatürk ya da her ikisinin yer aldığı baskı tişörtler talep görüyor” ifadelerini kullandı.

Tişört baskı ücretini fazla bulan vatandaşların alternatif bir yol izlediğinden de söz eden Danabaş, “Şu anda toptan fiyatında Atatürk baskılı tişörtün tanesi 150 TL’den başlıyor. Alım gücü düşük aileler ise farklı bir yol bulmaya çalışıyor. Evinden bir tişörtü getirip baskı yaptırabiliyor. Böyle olunca tişört maliyeti olmadığı için vatandaşa daha ekonomik geliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.