Başkan Kurt'a ESGİAD’dan tebrik ziyareti

Başkan Kurt'a ESGİAD’dan tebrik ziyareti
Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD), Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından 3’üncü kez Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, ESGİAD Yönetim Kurlu Başkanı Ulaş Entok ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Kurt, Entok ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sırasında Eskişehirspor’dan ekonomiye kadar birçok konuda sohbet etti.

Yeni dönemin Eskişehir’e ve Odunpazarı’na hayırlı olmasını dileyen Entok, Başkan Kurt’a gençlere verdiği önem için teşekkür etti. “Belediye meclislerinde gençlerin sayısının çok olması bizler için önemli. Ayrıca belediye kadrosunda da gençlerin olması bizi mutlu ediyor” diyen Entok, Odunpazarı Belediyesi’nin şimdiye kadar her konuda kendilerine destek olduğunu belirtti. Bu destek için Başkan Kurt’a teşekkür eden Entok, “Biz de sizlere destek olacağız. Bu dönem belediyelerimiz ile daha çok iş birliği içinde olacağız. Odunpazarı ve Eskişehir için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, “Eskişehir’in iş insanlarını belirli bir yere getirmek gerekiyor. Ortak çalışma kültürünü geliştirmek gerekiyor. Kurumsal çalışma önemli. Bazı şeyler zor değil, denemek lazım. Cesaret lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.