Başkan Ünlüce makamını minik Hira'ya devretti

Başkan Ünlüce makamını minik Hira'ya devretti
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makamını 6. Sınıf öğrencisi Hira Yurdakul'a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yılı kutlamaları çerçevesinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İstiklal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Hira Yurdakul’u makamında ağırladı.

Ziyarette, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci, İstiklal Ortaokulu Müdürü Selçuk Akdoğan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Meryem Seda Togay ile Hira’nın annesi Semra ve babası Mehmet Yurdakul da hazır bulundu.

Hira Yurdakul, kendisini karşılayan Ünlüce’ye çiçek verdi ve başkanlık makamını devraldı. Temsili Büyükşehir Belediye Başkanı Hira Yurdakul, yeni çalışma döneminde çocuklara yönelik çalışmalar yapmak istediğini söyledi. Yurdakul, “Özellikle kış ayları soğuk oluyor ve çocuklar parka çıkamıyor. Kapalı parklar yapmak istiyorum. Bir diğer projemde gelecek nesillere kültür mirasının aktarılması için müzelerin çoğaltılmasını, geleneksel el sanatlarının derslerde çoğaltılmasını isterim. Son projemde çocuklar için spor tesisleri, parkları artırmak ve uçurtma şenlikleri yapmak istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bu bayramı bize armağan ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni dinlediğiniz için sizlere de teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Ünlüce de Hira Başkan’ın isteklerinin not alındığını belirterek onun şahsında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Ziyaret sonunda Başkan Ünlüce çeşitli hediyeler takdim ettiği Hira Yurdakul’u belediye kapısına kadar uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.