Başkanlardan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaret

Başkanlardan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaret
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce Ve Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt Eskişehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyarette bulundular.

31 Mart yerel seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Ayşe Ünlüce ve yeniden Odunpazarı Belediyesi Başkanı seçilen Kazım Kurt Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in daveti üzerine birlik binasında düzenlenen öğlen yemeğine katılarak esnaf ve sanatkarlarla buluştular.

Programa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, yönetim, denetim ve disiplin Kurulu üyeleri ile birliğe bağlı bazı meslek odalarının başkanları katıldı.

Birlik başkanı Ekrem Birsen tüm esnaf sanatkarların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak belediye başkanlarını yerel seçimlerde elde etmiş oldukları başarıları nedeniyle tebrik etti. Yoğun programlarına rağmen esnaf ve sanatkarların davetini kırmayarak seçimden sonraki ilk ziyaretlerinden birini esnaf ve sanatkarlara gerçekleştirmiş olmalarının Eskişehir esnafına gösterdikleri önemin ve verecekleri başarılı hizmetlerin şimdiden bir göstergesi olduğu belirterek teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce halkın ve esnaf sanatkarların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü kutlayarak, Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak çalışmalarını esnaf sanatkarlar meslek kuruluşlarıyla uyum içerisinde yürüteceklerini belirterek, birlik başkanı Ekrem Birsen’e davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Başkanı seçilen Kazım Kurt vatandaşların ve esnaf sanatkarların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak Esnaf Sanatkarlar Odaları ve Birliğiyle olan ilişkileri en iyi şekilde yürüterek, birlikte karar vererek ve uygulayarak Odunpazarı Belediyesi çalışmalarının yürütüleceğini belirtti.

Eskişehir’in ve esnaf sanatkarların sorunları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Birlik Başkanı Ekrem Birsen tarafından belediye başkanlarına plaket verilerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.