“Eskişehir hepimizin, tarım için elele”

“Eskişehir hepimizin, tarım için elele”
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanlığında, Eskişehir Tarım Platformu Toplantısı gerçekleşti.

Eskişehir Tarım Platformu Toplantısı, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanlığında; ESOGÜ Ziraat Fakültesi, Tepebaşı Ziraat Odası, Eskişehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, S.S. Eskişehir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu, Veteriner Hekimler Derneği Eskişehir İl Temsilciliği, Türkiye Ziraatciler Derneği Eskişehir İl Temsilciliği paydaşlığında yapıldı.

Eskişehir’de tarımın güncel durumu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, 15 Mayıs Dünya İklim Günü olarak belirlenen gündem maddeleri görüşüldü.

Yapılacak her bir etkinliğin hedef odaklı, uygulamaya yönelik, kapsayıcı ve geniş katılımlı olması amacıyla, kurumlarını temsilen katılan tüm paydaşlar "Tarım" başlığı altında şehrimizin bugününü, temsil ettikleri kurum, oda, temsilcilik, birlik, kurullar adına detaylı olarak paylaştı.

Verimli geçen toplantıda; katılımcıların Eskişehir’de tarım ortak paydasında hizmet veren ilgili diğer paydaşların da platforma katılımlarının çalışmalara güç katacağı belirtildi.

Yakın zamanda şehrimizde "Tarım" kapsamında hizmet veren diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişim kurulmasına, Eskişehir Tarım Platformu'nun çalışmalarının genişletilmesine, detaylandırılmasına ve düzenli aralıklarla basın aracılığıyla kamuoyuna, kırsal yörelerimizde çiftçi ve halkımızla el ele yapılacak çalışma, bilgilendirme, uygulamalar yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.