Eskişehir'de 23 Nisan'da Valilik Meydanı'na çelenk sunuldu

Eskişehir'de 23 Nisan'da Valilik Meydanı'na çelenk sunuldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Valiliği meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılı kutlamaları, Eskişehir Valiliği meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Törene protokol üyeleri, Battalgazi Ortaokulu, Gülay Kanatlı Ortaokulu, Mehmet Gedik Ortaokulu, Murat Atılgan Ortaokulu, Melahat Ünügür Ortaokulu ve 2 Eylül Ortaokulu öğrencileri katılım sağladı.

Yoğun katılımın olduğu törende öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine dikkat çeken şiirler okundu.

“BİZİM SESİMİZ ATATÜRK’ÜN SESİ, YOLUMUZ ATATÜRK’ÜN YOLUDUR”

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştiren 2 Eylül Ortaokulu öğrencisi Zeynep Sena Kuzu, “Milli egemenliğimizin sembolü, TBMM’nin açılışının 104’üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Türk milletinin onur ve gurur günü. Bugün 23 Nisan, bugün sadece Türkiye çocuklarının değil tüm dünya çocuklarının bayramıdır. Bizler Atatürk’ün bizlere olan inancını hiçbir zaman boşa çıkartmayacağız. Bize inanın, güvenin. Atatürk’ün yolundan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimize, bize bıraktığımı emanetlere sonsuza kadar sahip çıkacağımıza emin olun. Çok çalışacağız Ata’m. Ülkemizi bilimde, fende, teknolojide altın harflerle yazdıracağız. Bugün bizim günümüz. Bizim sesimiz Atatürk’ün sesi, yolumuz Atatürk’ün yoludur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.