2-Sedat AYDOĞAN (DETAY)

2-Sedat AYDOĞAN (DETAY)

ŞEHİR KONSEYİ KONUSUNDA KİM NE SÖYLEYEBİLİR?

Her seçim döneminde gündeme gelen bir konu var... O da kurulması muhtemel seçim konseyi... Seçimler öncesi bazı örgütler tüm vekil adaylarını bir araya toplarlar.
Ardından vekil adayları konuşur ve kentin menfaati için güç birliğinin hep birlikte sağlanması ve 'şehir konseyi' adı altında bu birliğin oluşturulması gerektiğini belirtirler...
Geçen seçimler öncesinde de herkesin ortak görüşü buydu... DSP'li (Hala DSP'li) Necati Albay, MHP'li (Şimdiki BBP'li) Namık Kemal Zeybek, BBP'li (Şimdiki AKP'li) Rahmi Bıyık, SP'li (Hala SP'li) İbrahim Atıcı, AKP'li (hala AKP'li) Murat Mercan, ANAP'lı (Şimdiki Genç Partili) İbrahim Yaşar Dedelek, CHP'li (Hala CHP'li) Vedat Yücesan ortak görüş olarak şehir konseyinin bir an önce kurulması gerektiğini savunmuştu. Bu arada belirtelim... Parantez içerisindeki cümleleri, kimin 4 yıl önce nerede olduğunu hatırlatmak için yazdım... Gereksiz bilgi ama hafızaları tazelemekte fayda var diye düşünüyorum. Yukarıda saydığımız isimlerden sadece ikisi bugün aday listelerinde... Dedelek ve Mercan... Mutlaka düzenlenecek olan vekil adayları oturumlarında ikiside bulunacaklar... Ve yine şu şehir konseyi lafı açılacak... Dedelek bu konuda bir şeyler belki söyleyebilir, Fakat; Murat Mercan'ın bu konuda bir şey söyleyeceğini sanmıyoruz... Zira; Tek başlı hükümetin (eski) genel başkan yardımcısı yıllarca ortalarda görünmediğine göre, Şehir konseyi ile ilgili de söyleyeceği pek fazla bir şey yoktur diye düşünüyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2-Sedat AYDOĞAN (DETAY) Arşivi