"ODUNPAZARI'NDA ÜYE SEÇİMİ"

“ODUNPAZARI’NDA ÜYE SEÇİMİ”
   Odunpazarı Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısı Avukat Kazım Kurt başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem dışı söz alan CHP’li Mahmut Süzen, AK Partili Mustafa Özkan ve MHP’li Mustafa Ünal, yeni yılın...

   




Odunpazarı Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısı Avukat Kazım Kurt başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem dışı söz alan CHP’li Mahmut Süzen, AK Partili Mustafa özkan ve MHP’li Mustafa ünal, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da bir gece kulübünde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.
Ardından gündem maddelerine geçildi. 2017 yılı belediye meclisinin tatil ayı Ağustos olarak belirlenirken, Denetim Komisyonu’na da üye seçimi yapıldı.
Denetim Komisyonu’na CHP’den Dilaver Atay 23 oyla, CHP’den Bekir Sıtkı Saraç 25 oyla, AKP’den Kazım Sertkaya 16 oyla seçildi.


 


 
öte yandan Odunpazarı Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler işletmesi adı altında bütçe içi işletme kurulmasına ilişkin konu ilgili komisyona havale edildi. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Kurt, yapılan hizmetler karşılığında para alınması gerektiğini söyleyerek, “2017 yılında bir kreş ve yaşlı bakım merkezi yapılacak. İşletme olmayınca da belediyemiz zarar ediyor. Böyle bir müdürlük kurmak istiyoruz. İçişleri Bakanlığı izin verirse böyle yeni bir müdürlük kurulacak” dedi.
AK Partili Ahmet Yapıcı’da, Başkan Kurt’tan,  İç İşleri Bakanlığı tarafından yapılan denetim raporlarının paylaşılmasını istedi.  Kurt, raporların yeni geldiğini ifade ederek, daha sonra yapılacak toplantılarda açıklayacaklarını belirtti.
 Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine de Kreş Müdürü Figen Engin getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.