TEPEBAŞI MECLİSİ'NDE ÜYE SEÇİMİ

TEPEBAŞI MECLİSİ’NDE ÜYE SEÇİMİ
Tepebaşı Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısı Ahmet Ataç’ın yokluğunda Erdoğan Aydoğmuş başkanlığında yapıldı.CHP’li Abdülkadir Adar, AK Partili Mustafa Özkan ve MHP’li Eyüp Yılmaz, grupları adına söz...

Tepebaşı Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısı Ahmet Ataç’ın yokluğunda Erdoğan Aydoğmuş başkanlığında yapıldı.
CHP’li Abdülkadir Adar, AK Partili Mustafa özkan ve MHP’li Eyüp Yılmaz, grupları adına söz alarak İstanbul’da bir gece kulübünde gerçekleşen hain terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.
Gündem öncesi söz alan Erdoğan Aydoğmuş’ta, AK Partili Meclis üyelerinin daha önceki toplantılarda verdiği soru önergesi üzerine, 2016 yılı içerisinde belediyenin 5 bin 569 metre kare mülkiyet sattığını ve 2 milyon 741 bin gelir elde ettiğini, 3 bin 748 metre kare satılan tarladan da 64 bin lira gelir elde ettiğini açıkladı.
 Ardından 13 gündem maddesi görüşülürken denetim komisyonuna da üye seçimi yapıldı. CHP’den Abdülkadir Adar ile Ahmet İlker 20 oyla, AKP’den Orhan Durmuş ise 17 oyla Denetim Komisyonuna getirildi.
öte yandan mecliste İller Bankasından 11 adet muhtelif araç ve iş makinesi alınması ilgili kredi talebinin İller Bankası’nın yazısı doğrultusunda 9’a indirilmesi ile ilgili değişiklik yapılması k onusu da gündeme geldi.  Konu Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilerek bir dahaki meclis toplantısında görüşülecek.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.