Kafkas Derneğinin 50'nci yılı

Kafkas Derneğinin 50’nci yılı
Bu hafta 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayan derneğin Başkanı Cihan Ertok’u tebrik eden Çakırözer, “Abhaza, Çerkez ve diğer Kafkasya kökenli hemşehrilerimiz, Eskişehir’in toplumsal mozaiğinin ayrılmaz parçasıdır. Nice...

Bu hafta 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayan derneğin Başkanı Cihan Ertok’u tebrik eden çakırözer, “Abhaza, çerkez ve diğer Kafkasya kökenli hemşehrilerimiz, Eskişehir’in toplumsal mozaiğinin ayrılmaz parçasıdır. Nice 50 yılları birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçirmemizi dilerim” diye konuştu.
İSTENEN REJİM DEĞİŞİKLİĞi
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan çakırözer, bir soru üzerine Meclis'te görüşmelerine başlanan Anayasa değişiklik paketini anlattı. çakırözer,“Yapılmak istenen Anayasa değişikliği değil, rejim değişikliğidir. Yapılmak istenen yasama, yürütme ve yargı güçlerini tek kişide toplayan bir tek adam rejimi kurmak. üstüne üstlük tüm güçleri elinde toplayacak bu tek kişi hiçbir şekilde sorgulanamayacak, denetlenemeyecek. Bu paket parlamenter sistemimizi, demokrasimizi, hukuk devletimizi yok edecek bir tek adam rejimidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.