Halepli çocuklar sevindi

Halepli çocuklar sevindi
Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı bünyesinde bulunan tüm ocaklar ile ortaklaşa başlattığı soydaşlarımıza yardım kampanyası kapsamında ‘Yardım Koordinasyon birimi’ kurarak yardımları tek elden dağıtmaya devam...

ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı bünyesinde bulunan tüm ocaklar ile ortaklaşa başlattığı soydaşlarımıza yardım kampanyası kapsamında ‘Yardım Koordinasyon birimi’ kurarak yardımları tek elden dağıtmaya devam ediyor.
 
Eskişehir ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada “Yardım koordinasyon birimi oluşturduk. Gıda ve eşya yardımlarımız zaten devam ediyor. Hasta çocuklarımızı tedavi ettiriyoruz. Yardım birimimizden başta Ahmet Biricik ve Harun Sağır olmak üzere tüm arkadaşlarımız mesai mevhumu gözetmeksiniz gece gündüz çalışıyorlar. Hemen her kesimden yardımlar  oluyor. Cennetteki sevinç sarayına ancak çocukları sevindirenler girer. Eskişehir ülkü Ocakları olarak daha önceden belirlediğimiz şehrimize yeni gelen Türkmen ailelerimizin çocuklarına 44 çift bot, kışlık mont, ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduk. Bu konuda bize destek olan tüm hayır sahiplerinden Allah razı olsun.” Denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.