Odunpazarı'nda 2017 yılı proje yılı olacak!

Odunpazarı’nda 2017 yılı proje yılı olacak!
Odunpazarı Belediyesi; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un belediye başkanı seçildiği günden bu güne kadar 36 projeye hayat verdi. Gazete ve televizyonlarda sıkça yer alan uluslararası festivaller, Halk Merkezleri,...

Odunpazarı Belediyesi; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un belediye başkanı seçildiği günden bu güne kadar 36 projeye hayat verdi. Gazete ve televizyonlarda sıkça yer alan uluslararası festivaller, Halk Merkezleri, gençlik merkezleri, kütüphaneler, Ihlamurkent Gündüz Bakımevi ve Kreşi, Halk Market, Uğur Mumcu Parkı, Basın Parkı, Daktilo Müzesi, Aşevi ve Serbest Basın Bürosu ise Odunpazarı Belediyesi’nin başarılı projelerinden sadece bir kaçı.
ODUNPAZARI BELEDİYESİ 2017’DE 13 YENİ PROJEYE İMZA ATACAK
Odunpazarı Belediyesi 13 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor. önümüzdeki günlerde çalışmaları başlayacak olan bu projeler şimdiden çok ses getireceğe benziyor. Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları başlayacak projeleri şunlar: “çankaya Kültür Merkezi, Osmangazi Pazaryeri ve Düğün Salonu, Macera Park, Karapınar Park, Hicri Sezen Park ve Meydan Düzenlemesi, Tarihi Bölgelerde Sokak İyileştirmesi, Spor Tesisleri Yapımı, Yenikent Pazaryeri ve Sosyal Tesis Yapımı, 71 Evler Mahallesi’ne Kreş Yapım İşi, Kravdan Hayvan Yerleşkesi, Yaşlı Bakım Merkezi Araç Alımı ile Asfalt, Kaldırım ve Tretuvar Yapımı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.