"Halkın gündeminde işsizlik var"

“Halkın gündeminde işsizlik var”
Eskişehir Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge, “Halk geçim, işsizler iş, işçiler ise haklarını alma derdindeyken AKP-MHP koalisyonu da bir an önce ‘başkanlık sistemini ’ hayata geçirebilmek derdinde.” Dedi.Konuya dair...


Eskişehir Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin öge, “Halk geçim, işsizler iş, işçiler ise haklarını alma derdindeyken AKP-MHP koalisyonu da bir an önce ‘başkanlık sistemini ’ hayata geçirebilmek derdinde.” Dedi.

Konuya dair yazılı bir açıklama yapan Başkan öge şunları söyledi; “ülke; içerde ve dışarıda savaş, patlayan bombalar ve açlık-yoksulluk içinde inlerken AKP-MHP ittifakı ‘Türk tipi başkanlık’ sistemini bir an önce hayata geçirebilmek için can siperane uğraş veriyorlar. Bu sisteme muhalif olanlara hemen hemen her gün operasyonlar yapılıyor. Gözaltı ve tutuklamalarla onlar sindirilmek isteniyor. Tutuklu vekillerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Muhalif basın üzerinde görülmemiş baskı kuruluyor. TBMM’si gece yarılarına kadar çalıştırılıyor. Saksılar, pet su şişeleri havalarda uçuşuyor, tekme-yumruklar konuşuyor, kadın vekiller darp ediliyor. Bütün bunlar sözüm ona  ‘istikrar’ adına yapılıyor. Oysa tek dertleri ‘tek adam-tek parti diktatörlüğü’ getirmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.