Öğretmene cinsel istismar cezası

Öğretmene cinsel  istismar cezası
Eskişehir’de kadına yönelik cinayet, şiddet cinsel istismar gibi olaylar, verilen bir kararla cezasız kalmayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Çocuğa yönelik cinsel taciz suçu işlediği iddiasıyla yargılanan bir öğretmen...

Eskişehir’de kadına yönelik cinayet, şiddet cinsel istismar gibi olaylar, verilen bir kararla cezasız kalmayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. çocuğa yönelik cinsel taciz suçu işlediği iddiasıyla yargılanan bir öğretmen hakkında verilen ceza miktarı karşısında adeta şok oldu.
Geçtiğimiz günlerde görev yaptığı bir okulda iki kız öğrenciye tacizde bulunduğu ileri sürülen öğretmen N.G. çıkarıldığı birinci ağır ceza mahkemesinde ifade verdi. Okulda meydana geldiği iddia edilen çirkin olayın ardından şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen N.G. hakkında son sözü adli yargı söyledi. öğrenci ve velilerinin tepki gösterdiği olayın zanlısı öğretmen N.G. “Cinsel taciz “ suçundan mahkeme heyeti tarafından 16 yıl hapse mahkum edildi. Bir süredir devam eden Ağır Ceza Mahkemesindeki dava dosyası verilen hapis cezası kararı kapatıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.