Koca çınar 92 yaşında

Koca çınar 92 yaşında
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile 16 Şubat 1925 tarihinde oluşturulan Türk Hav Kurumu kuruluş yıldönümünü dün gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutladı.Kurumun Eskişehir şube yönetim kurulu tarafından...


Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile 16 Şubat 1925 tarihinde oluşturulan Türk Hav Kurumu kuruluş yıldönümünü dün gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutladı.

Kurumun Eskişehir şube yönetim kurulu tarafından düzenlenen kuruluşun 92’nci yıl dönümü etkinliğinin ilki Vilayet meydanında gerçekleştirildi.
Eskişehir şube başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle gönüllüler tarafından oluşturulan bir heyet Atatürk anıtına bir çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Türk Hava Kurumunun bu gün 92’nci yaşına girdiğine dikkat çeken şube başkan yardımcısı Durmuş Yıldırım, Atatürk sayesinde kurulan Türk Hava Kurumunun önemine değindi. Şube başkan yardımcısı Yıldırım “Türk Hava Kurumu halkımızın üstün katkı ve destekleriyle 92 yıldır kuruluş amacı doğrultusunda faaliyetlerini yürüttü. Bu güne kadar 200 bin gencimize havacılık eğitimi veren kurumumuz bu günden sonrada bu faaliyetlerini sürdürecek. THK’nın her yıl eğitim merkez sayılarını arttırarak çalışmalarını devam ettirecek. Eskişehirli hemşerilerimizin verdiği destekle kurum Eskişehir şubemiz Türkiye genelinde ilk sıralardaki yerini korumayı başardı. Kuruma gelir sağlamada bu yılda ilkler arasında yer almanın mutluluğunu yaşamaktayız” diye konuştu. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle kurum şubesinde davetlilere ikramda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.