"Eskişehir'i Akdeniz ve Karadeniz'e bağlıyoruz"

“Eskişehir’i Akdeniz ve Karadeniz’e bağlıyoruz”
Eskişehir hafta sonu yeni bir bakanı daha ağırladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet Arslan, partisinin Odunpazarı İlçe teşkilatının düzenlediği üye buluşması etkinliğine katılmak üzere dün Eskişehir’e...







Eskişehir hafta sonu yeni bir bakanı daha ağırladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet Arslan, partisinin Odunpazarı İlçe teşkilatının düzenlediği üye buluşması etkinliğine katılmak üzere dün Eskişehir’e geldi.
  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan’ın ilk durağı Valilik makamı oldu.Milletvekili Harun Karacan,Vali Azmi çelik,bürokratlar ve partili yöneticiler tarafından karşılanan Bakan Ahmet Arslan,makamına yaptığı ziyarette Eskişehir’e boş gelmediğini söyledi. Eskişehir’e övgüler yağdıran Bakan Arslan, yapımı devam eden hizmetler hakkında açıklamada bulunarak hükümetinin Eskişehir’e ayrı bir önem verdiğini söyledi.
  Eskişehir’in önemli bir kavşak konumunda olduğuna işaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milletvekili Harun Karacan’ın daha önceden en büyük hayalim diye duyurduğu Eskişehir’i Bolu’ya bağlayacaklarının müjdesini verdi.Eskişehir’in Yüksek Hızlı Tren (YHT) bölünmüş oto yol ve havacılık sektörüyle ülkeyi buluşturan bir kavşak konumunda olduğunu belirten Bakan Arslan” Eskişehir’e ayrı bir önem veriyoruz. Son yıllarda yapılan çalışmalar ile Eskişehir önemli bir yere geldi. Yüksek hızlı tren sayesinde milyonlarca insan yolculuk yapar hale geldi. Eskişehir hakkının verildiği illerden  birisi dedi.
  Şehrin bütün iller ile bölünmüş yolla bağlandığına da işaret eden Bakan Arslan “Bakan ve Milletvekilleriniz ile sürekli görüşüyoruz. Bakanlığımız ile ilgili projeleri hayata geçirmek için birlikte hareket ediyoruz. Eskişehir’i hem Akdeniz hem de Karadeniz bölgesine bağlayacağız. Eskişehir, Afyonkarahisar ve Antalya güzergahını kapsayan Yüksek Hızlı Tren hattındaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hiç bir ilde 18 tane kavşak bulunmuyor. Eskişehir’de bu güne kadar yapılan çalışmalar sayesinde 14 kavşak tamamlanarak ulaşıma açıldı. 01 Nisan ve 31 Haziran tarihlerinde iki kavşağın daha ihalesine çıkılacak. Gelecek yıl bu iki kavşaktaki çalışmalarda tamamlanmış olacak. Eskişehir Sarıcakaya bizim için önemli.Bölge de termal turizm mevcut.Bakan ve milletvekillerinizin girişimleri sonucu ihalesini yaptık ve çalışma başlatıldı.Karayolunun 25 Kilometresi bölünmüş yol olacak.55 Milyon liralık bir yatırım. Aynı zamanda Sarıcakaya-Göynük üzerinden Bolu iline bağlanacak.Bu konuyu da yatım programına aldık. Böylelikle hem Akdeniz’e hem de Karadeniz’e bağlanmış olacağız.
Bu gün Eskişehir de olmaktan çok mutluyum. çalışmalarımız da, sağladığımız hizmet ve yatırımlarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen ve daima yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, Bakan ve Milletvekillerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan,daha sonra parti teşkilatını ziyaret etti. Bakan Arslan, Partisinin Odunpazarı İlçe teşkilatınca organize edilen Porsuk spor salonunun ev sahipliğini yaptığı üye buluşması etkinliğine katıldı. Bakan aynı gün Eskişehir den ayrıldı. .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.