"Birinci göreviniz sandığa gitmek"

“Birinci göreviniz sandığa gitmek”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu öncesinde üniversiteli gençlere ’26 Şubat’a kadar kaydınızı yaptırın, oyunuzu kullanın’ çağrısı yaptı. CHP’li Çakırözer ve...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu öncesinde üniversiteli gençlere ’26 Şubat’a kadar kaydınızı yaptırın, oyunuzu kullanın’ çağrısı yaptı.

CHP’li çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediyenin Gençlik Merkezlerinde kurslara katılan üniversite gençleriyle bir araya gelerek gençlere Anayasa paketine neden ‘Hayır’ dediklerini anlattılar.
HEMEN KAYDINIZI YAPTIRIN
çakırözer, konuşmasında öğrencilere 16 Nisan’da oy kullanabilmeleri için mutlaka ilçe seçim kurullarına kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini anımsatarak şunları söyledi:
“Oyunuz hangi yönde olursa olsun mutlaka gidin ve sandığa kaydınızı yaptırın. 26 Şubat’a kadar yurtlarınızın ya da evlerinizin bulunduğu nüfus müdürlüklerine ve ilçe seçim kurallarına gitmek zorundasınız. Türkiye’nin geleceğinde sözünüz olmasını istiyorsanız, birinci göreviniz öncelikle oyunuza sahip çıkmak. Ben ‘Hayır’ çağrısı yapıyorum. Bana katılanınız  olur katılmayanınız olur. Ne düşünüyorsanız mutlaka gidin oyunuzu kullanın. Bunun için de süresini geçirmeden kaydınızı yaptırın.”
AYDINLIK TüRKİYE İçİN ‘HAYIR’
Konuşmasında Anayasa paketine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan çakırözer, “Meselemiz parti meselesi değil, mesele Türkiye Cumhuriyetinin, hukuk devletimizin, demokrasimizin geleceği mücadelesidir. Siz gençlerimizin nasıl bir Türkiye’de yaşayacağı meselesidir. Tarafsız bir Cumhurbaşkanı mı istiyoruz? Yoksa her şeye bizim yerimize, sormadan ve hesap vermeden karar verecek bir Tek Adam Rejimi mi istiyoruz? Karar bu kadar basit.  Bizler sizlerle birlikte, sizlerin sayesinde aydınlık bir Türkiye’yi yaratacak, demokratik bir Türkiye’de yaşama arzumuzu gerçekleştireceğiz. Sizlere güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.