Vatan Partisi'nden Kampanya

Vatan Partisi’nden Kampanya
Nisan ayı içerisinde yapılacağı kesinleşen Referandum öncesi Vatan Partisi Eskişehir teşkilatı tarafından yeni bir imza kampanyasının başlatıldığı bildirildi.Konu ile ilgili dün Adalar mevkiinde bir araya gelen partililer...


Nisan ayı içerisinde yapılacağı kesinleşen Referandum öncesi Vatan Partisi Eskişehir teşkilatı tarafından yeni bir imza kampanyasının başlatıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili dün Adalar mevkiinde bir araya gelen partililer halka genel merkez tarafından hazırlanan bildiri dağıtımında bulundu.
Yapılacak olan Halk oylamasına kadar alanlarda olacaklarını belirten Vatan Partisi il başkanı Raif Eşkinat  “Bizim Halk oylamasında korkacak bir şeyimiz yok. Yüce milletimiz hayır demesini bilecek. Bu talihsiz girişimi, tarihin sayfalarına gömecektir. Emperyalizme karşı savaş, ulusal egemenliği yok eden bir yönetim biçimiyle kazanılamaz. Emperyalizmin elimizden almaya çalıştığı Kıbrıs, halka hesap vermeyen bir yönetimle kurtarılamaz. Ege adalarında fiili Yunan işgali, halka hesap vermeyen bir başkanla engellenemez” dedi. Vatan Partisi üyeleri yapılan basın açıklamasının ardından hazırlanan bildirileri halkın yoğun olduğu bölgelerde gün boyu dağıtarak destek talebinde bulundu. Partililer tarafından önümüzdeki günlerde şehrin çeşitli yerlerine imza stantlarının kurulacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.