Üniversitede gerginlik

Üniversitede gerginlik
Geçtiğimiz yıl öğrenim gördüğü Ege Üniversitesinde karşıt gruplu öğrenciler arasında çıkan kavga da bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu anısına düzenlenen etkinlikte polis ile öğrenciler arasında arbede yaşandı.Olay...


Geçtiğimiz yıl öğrenim gördüğü Ege üniversitesinde karşıt gruplu öğrenciler arasında çıkan kavga da bıçaklanarak öldürülen Fırat çakıroğlu anısına düzenlenen etkinlikte polis ile öğrenciler arasında arbede yaşandı.

Olay dün Anadolu üniversitesi Eczacılık girişinde meydana geldi. çakıroğlu’nu ölüm yıl dönümünde anmak isteyen ve kendilerini ülkücü Tugayı olarak tanıtan bir grup öğrenci üniversite girişinde açıklama yapmak istedi. Anadolu üniversitesi karşısında yer alan bir parkta toplanarak pankart açan ülkücü Tugayı öğrencilerinin yürüyüşü polis tarafından engellendi. “ülkücü Hareket Engellemez” şeklinde sloganlar atarak yürüyen öğrenciler daha sonra giriş kapısı önünde toplandı. Grup adına söz alan İbrahim öz, yaptığı açıklama ile Fırat çakıroğlu’nu unutmadıklarını söyledi. çevik Kuvvet polisinin barikat kurarak üniversiteye sokmadığı ülkücüler, yapılan basın açıklamasının ardından yine sloganlar atarak bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.