"Ülkemiz enerji koridoru olacak!"

“Ülkemiz enerji koridoru olacak!”
AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkan Vekili Harun Karacan, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nin Eskişehir Şantiyesini ziyaret etti.Yetkililer ve mühendisler...


AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkan Vekili Harun Karacan, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nin Eskişehir Şantiyesini ziyaret etti.
Yetkililer ve mühendisler ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alan Karacan daha sonra işçilerle birlikte yemek yedi ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında konuşma gerçekleştirdi.
İKİ DEVLET TEK MİLLET
Milletvekili Karacan yaptığı konuşmada “çok kıymetli yönetici, mühendis ve işçi arkadaşlarımız bugün burada sizlerle buluşurken ne kadar önemli bir projenin yapımında emeğiniz olduğunu belirtmek isterim. İki kardeş ülke, Türkiye ve Azerbaycan’ın iş birliğiyle ortaya çıkan bu dev proje Avrupa’nın ve Türkiye’nin doğalgaz ihtiyacını karşılayacak. Türkiye sadece bu projeyle de kalmayıp birçok enerji projesini hayata geçirecek, ülkemiz adeta bir enerji koridoru haline gelecek.
16 NİSAN üLKEMİZİN SIçRAMA NOKTASI OLACAK
Dış ülkeler ve bazı vesayet odaklarının ülkemizin gelişmesini istemeyerek bugüne kadar hep engel olduklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bundan sonra ülkemizde bunun gibi dev projeler daha da hızlı ilerleyecek, bürokratik engellerin kalktığı, karar alma merciinin daha hızlı işlediği yepyeni bir sisteme 16 Nisan’dan sonra sahip olacağız.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.