Esnafa 'Hayır'ı anlattılar

Esnafa ‘Hayır’ı anlattılar
CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, İlçe Yöneticileri Seydi Gül ve Onur Ahmet Turan 29 Mart Çarşamba günü Yıldıztepe ve Gültepe Mahallesi’nde, esnafa ‘Hayır’...


CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, İlçe Yöneticileri Seydi Gül ve Onur Ahmet Turan 29 Mart çarşamba günü Yıldıztepe ve Gültepe Mahallesi’nde, esnafa ‘Hayır’ anlatmak amacıyla bir gezi gerçekleştirdiler.

Tek tek esnafların ziyaret edildiği gezide Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel “Biz bugün parti için, parti olarak burda değiliz. Biz bugün vatan için, geleceğimiz için burdayız. Bu oylayacağımız anayasa değişikliği esnafın hiçbir sorununu çözmüyor, işsizliği bitirmiyor, ekonomiyi düzeltmiyor. Onların derdi başka, ülkenin derdi ise bambaşka. İşsizlik tavan yapmış, atanamayan öğretmenler, bozulmuş ekonomi, adı konulmamış kriz var, terör almış başını gitmiş. Bu anayasa bunların hiçbirine çözüm değil. Kararımız ne olursa olsun iyice düşünüp, etraflıca karar verelim.” sözleriyle esnafa anayasa değişikliğini anlattı.
Gezi esnafın tavsiyelerinin ve sorunlarının dinlenmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.