Başkan Kalın'dan 'Evet' çalışmaları

Başkan Kalın’dan ’Evet’ çalışmaları
 Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ’Evet’ çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seyitgazi, Kırka ve mahallelerde ev ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Seyitgazi Belediye Başkanı...

 


Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için 'Evet' çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seyitgazi, Kırka ve mahallelerde ev ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, vatandaşlarla bir araya gelerek neden 'Evet' oyu verilmesi gerektiği, Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.
16 Nisan'daki Referandum'da istikrar için evet oyu kullanılması gerektiğini belirten Başkan Kalın, "Türkiye, 94 yılda 65 Hükümetle tanıştı. Hükümetlerin ortalama ömrü 1 buçuk yıldır. Eğer istikrar olsaydı, eğer her 5 yılda bir seçim yapılsaydı, bugün 65. hükümet değil, 19. hükümet kurulacaktı. Bu da demek oluyor ki, 17 ayda bir hükümet değişmiş. 17 ayda bir hükümet ne yapabilir? Bazıları Türkiye'de istikrarsızlık olsun, yerinde saysın istiyor. Biz daha büyük Türkiye diyoruz, biz daha güçlü bir ülke istiyoruz. Güçlü Meclis, güçlü yasama, güçlü temsil için, 16 Nisan'da hemşehrilerimizin eveti ile Türkiye'nin önünü daha da açılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.