Eskişehir Tarım Fuarı başladı

Eskişehir Tarım Fuarı başladı
Farm Boss Eskişehir 7. Uluslar arası Tarım Fuarı   başladı. Tepebaşı İlçesi Çamlıca Fuar alanında gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yoğun oldu.Etkinliğin açılış konuşmasını yapan , Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu...


Farm Boss Eskişehir 7. Uluslar arası Tarım Fuarı   başladı. Tepebaşı İlçesi çamlıca Fuar alanında gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yoğun oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan , Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan,  “Bugüne gelesiye kadar gerçekten büyük meşakkatler çekildiğini büyük fedakarlıklar gösterildiğini belirtmek isterim. öncelikle Eskişehir’de bir fuar alanı olmayışı nedeniyle Tepebaşı Belediyesi Başkanımız Ahmet Ataç Bey tarafından kullandığımız Pazar yerini bizlere tahsis etti, kendisine teşekkür ediyorum. Sekizincisini de artık yeni fuar alanımızda yapmak arzusundayız, bir teşekkürümüz de Ticaret Odası Başkanımız Metin Güler ve bütün emeği geçenlere. önümüzdeki yıl inşallah gerçekleştirilecek olan Eskişehir Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi’nin açılışını yapmış olacağız. İnşallah onun açılışı da bizim tarım fuarımızla gerçekleşmiş olacak. Biz ne kadar güzel fuar alanları yaparsak yapalım ve içine firmalarımız ilgi gösterip gelirse gelsin hedef kitlenin çiftçilerimizin alıcıların fuarı ziyaret etmemeleri durumunda fuarların bir anlamı maalesef olmuyor. O nedenle Eskişehir’deki fuar sadece Eskişehir’in değil çevresindeki Ankara, Konya, Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Bolu illerinin Eskişehir’e yakın olan ilçeleri tarafından sahip çıkılan bir bölgesel fuar. Bu yıl yedincisini düzenliyoruz. Uluslar arası statü kazanmış bir fuardan bahsediyoruz. önümüzdeki yıl uluslar arası standartlara uygun bir fuar alanında bu fuarı açmayı umut ediyoruz. Fuarımıza katılan 123 firma var. Türkiye’nin değişik yerlerinden gelip bu fuarda yerlerini aldılar. Fuarımıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Vali Azmi çelik de , “Biz fuarlar aracılığı ile işimizi daha iyi nasıl yaparız, birbirimiz ile etkileşimimiz nasıl daha iyi bir noktaya gelir onu öğrenmiş oluyoruz. Hayırlı uğurlu olması dileklerimle” şeklinde konuştu ve fuarın açılış kurdelesini katılımcılar ile birlikte kesti. 30 Mart 2017 Perşembe günü saat 11.00'da açılışı yapılan 7. Eskişehir Tarım Fuarı 02 Nisan 2017 Pazar gününe kadar saat 10.00 – 19.00 saatleri arasında çamlıca Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı Okumuşlar Sok. çamlıca Fuar Alanında ziyarete açık olacaktır. Fuar açılışına Vali Azmi çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku çakırözer, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ak Parti İl Başkanı M. Dündar ünlü, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan ve Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen katıldı. Fuar stantların gezilmesi ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.