FİZYOMER'de artık psikiyatri bölümü de var

FİZYOMER’de artık psikiyatri bölümü de var
Fizyomer ailesine katılan Psikiyatri Uzmanı Dr. Tayyar Y. Gürkan, hasta kabulüne başladı. Fizyomer Terapia’da fizik tedavi gören hastalara psikolojik destek verecek olan Gürkan, hastaların iyileşme süreçlerine de katkı sağlayacak....

Fizyomer ailesine katılan Psikiyatri Uzmanı Dr. Tayyar Y. Gürkan, hasta kabulüne başladı. Fizyomer Terapia’da fizik tedavi gören hastalara psikolojik destek verecek olan Gürkan, hastaların iyileşme süreçlerine de katkı sağlayacak. Gürkan ayrıca Fizyomer’de tedavi gören fiziksel ve zihinsel rahatsızlığı olan çocuklara ve onların ailelerine de psikolojik destek verecek.
Fizyomer’de vereceği hizmetler hakkında konuşan Gürkan, "Fizyomer olarak her türlü ruhsal hastalık için poliklinik hizmeti veriyoruz. Ruhsal olarak depresyonda olan, bunalımda olan, panik atağı olan kişilere de bundan böyle poliklinik hizmeti vereceğiz. Bunun yanında felç geçirmiş ve fizik tedavi gören ya da engelli olan çocuklarımız ve aileleri için de psikolojik destek ve tedavi sağlıyoruz" dedi.
 PSİKOTEKNİK TEST BELGESİ İçİN DE FİZYOMER
 
Fizyomer Terapia’da ayrıca sürücüler tarafından alınan psikoteknik test hizmetinin de verildiğini belirten Gürkan, "Yük ve yolcu taşıyan bütün şoförler psikoteknik test belgesi almak zorundadır. Bu   programda 12 değişik test kişilere uygulanıyor. O testin sonucunu psikologlar rapor ettikten sonra kişi  raporunu alarak Psikiyatri uzmanına tekrar muayene oluyor. Psikiyatrist de şoför olabilir ya da olamaz yönünde kanaat belirtiyor. Biz Fizyomer’de bu hizmeti de veriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.