CHP'liler Sivrihisar'da

CHP’liler Sivrihisar’da
CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar ve Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek Sivrihisar’a yaptıkları ziyarette  Dümrek ve Mülk köylerinde düzenlenen yağmur ve şükür dualarına katıldılar. Öğle namazı sonrası gerçekleştirilen...

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan özkar ve Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek Sivrihisar’a yaptıkları ziyarette  Dümrek ve Mülk köylerinde düzenlenen yağmur ve şükür dualarına katıldılar. öğle namazı sonrası gerçekleştirilen duanın ardından konuklara yemek ikram edildi. Bereketli ve verimli bir yıl geçirmek dileğiyle yapılan duaya katılan özkar, duanın ardından köy sakinleri ile sohbet ederek  duaların kabul olmasını, bereketli bir yıl geçirilmesini diledi.
Dümrek ve Mülk köylerinin ardından Kaymaz Köyü’nü ziyaret eden Başkan özkar ve Demirbilek buralarda köy sakinleri ile bir araya geldi. Referandumda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden ve köylülerin sorunlarını dinleyen özkar ve Demirbilek, köy sakinlerinin kendilerine yönelttikleri soruları cevaplayarak “çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.