8. Ulusal Sanat Çalıştayı başlıyor

8. Ulusal Sanat Çalıştayı başlıyor
Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 8.sini düzenleyeceği Uluslararası Sanat Çalıştayı için geri sayım başladı. Bu sene Uluslararası çalıştay olma özelliğini de taşıyan etkinlik              24-28 Nisan 2017 tarihleri...

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 8.sini düzenleyeceği Uluslararası Sanat çalıştayı için geri sayım başladı. Bu sene Uluslararası çalıştay olma özelliğini de taşıyan etkinlik              24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek ve 28 sanatçı katılacaktır. çalıştayın bu sene ki onur konuğu ise Süleyman Saim Tekcan olacaktır. Sanatçıların çalışmaları ve diğer etkinlikler özdilek Sanat Merkezi’nden takip edilebilir.
Sanatçıların katılımı ile düzenlenecek olan çalıştay açılışı 24 Nisan Pazartesi günü saat 18:00’de özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirlecektir.
çağdaş yaşam biçimi, kentsel mekânları ve etkinlikleri ile fark edilir bir kent haline gelen Eskişehir, düzenlenen sanat etkinlikleri ile sanatseverlerin buluşma noktası haline gelmeye devam ediyor. Hiç kuşkusuz Tepebaşı Belediyesi düzenlenen 3 önemli sanat olayı ile kentin bir sanat merkezine dönüşmesine büyük katkı sağlıyor. Toprağın binlerce yıllık macerası Pişmiş Toprak Sempozyumu ile taçlanırken, Şiir Buluşmaları ile pek çok önemli şair, şiir severler ile buluşuyor. Sanat çalıştayı da, bu iki önemli sanat etkinliği gibi uluslararası bir kimlik kazanmış durumda. Bu güne kadar düzenlenen 7 çalıştay boyunca 204 sanatçıdan 300’den fazla sanat eseri kent mirası içindeki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.