"YAŞAM ALANLARINIZA RENKLİ BOYUTLAR"

"YAŞAM ALANLARINIZA RENKLİ BOYUTLAR"
İlk olarak Sare Design hakkında bilgi alabilir miyiz?Açılalı yaklaşık 1 buçuk ay oldu. Yaşam alanlarında farklılık yaratarak, renk kazandıran sınırsız dekorasyonlar yaptığımızı sloganize etmemizin birçok sebebi var.  Çünkü...

İlk olarak Sare Design hakkında bilgi alabilir miyiz?

Açılalı yaklaşık 1 buçuk ay oldu. Yaşam alanlarında farklılık yaratarak, renk kazandıran sınırsız dekorasyonlar yaptığımızı sloganize etmemizin birçok sebebi var.  çünkü birçok alanda kişiye özel ürünler üretiyoruz. Tavan uygulamaları, duvar uygulamaları, kapı ve dolap kapakları uygulamaları, zemin uygulamaları, mutfak dolabı ve tezgâh arası uygulamaları… 3D Gergi tavanlar, 3D duvar kâğıtları, 3D yapay pencereler, 3D gökyüzü panelleri, 3D kapı dekorasyonları, 3D zemin dekorasyonları, 3D mutfak dekorasyonları, 3D asansör dekorasyonları, 3D banyo- wc dekorasyonları, yaşam alanlarında gerçek 3 boyutlu olan ürünlerimizle de hizmetler veriyoruz.

 Bu ürünleri nerelerde
uyguluyorsunuz?

Bu ürünlerimizi birçok alanda uygulayabiliyoruz. Tavan uygulamaları, duvar uygulamaları, 3D, 3 boyutlu ve sınırsız dekorasyon hizmetlerimizle yaşam alanlarınıza renkli boyutlar kazandırıyoruz.

Hedefiniz nedir peki?

Amacımız müşterilerimizin beklentilerine tamamiyle cevap verebilmek, firmamızın rekabet ve gelişim gücünü arttırabilmektir. Hizmette hedefimiz ilk seferde doğru yapmak ve sıfır hatadır. İmal etmekte olduğumuz hizmetlerin zamanında, eksiksiz ve problemsiz olarak teslim edilmesi vazgeçilmez bir ilkedir.

Bazı vatandaşlarımız
gelişen teknolojiden haberdar olamıyor.  Mesela saremik baskı nedir? özelliklerini anlatır mısınız?

Diğer bir adıyla baskılı seramik kullandığı uv baskı ve koruyucu anti bakteriyel bileşenleri sayesinde her türlü kimyasala karşı dirençlidir.  Kireç çözücü, cif, yoğun bileşenli temizleyiciler gibi piyasada farklı alanların temizliğinde kullanılan her türlü temizlik maddesiyle rahatlıkla silinebilir. üzerindeki desen veya görsel asla zarar görmez.

Biraz da strotex’ten
bahseder misiniz?
Strotex kolay duvar paneli, lüks duvar kaplamalarına muadil olarak geliştirilmiş, kırıp dökmeden, ustaya ihtiyaç duymadan kendin yap sistemine uygun geliştirilmiş, tek ürünle yalıtım ve dekorasyonu bir arada sunan ileri teknoloji bir üründür. Strotex yalıtımlı dekoratif duvar kaplama ürünü olup özel bir zemin gerektirmeden ve doğrudan duvar, ahşap, taş, kaba sıva, ince sıva, boyalı, boyasız bütün yüzeylere uygulanabilir. Su, rutubet ve ne geçirme oranı yüzde 3, 5’tir. ürün yüzeyi dış cephede kullanıma uygun olması için gerekli olan sertlik ve esnekliğe sahiptir.

Kişiye özel duvar
kâğıtları bile
yapılıyor artık
değil mi?

Sizlere özel, dijital baskılı dekor kağıdı ile dünyada çok fazla örneği bulunmayan, reçine emdirilebilir kağıda yapılan dijital baskı teknolojisiyle kataloğumuzdan ya da kendi yaptığınız çalışmalarınızı, renk sınırlaması ve tonaj kotası olmaksızın yaşam alanlarınıza uyguluyoruz. Kafe, otel, restaurant ve hastane gibi kurumlarda, kurumsal logoları veya seçilen imajları duvar kağıdı haline getirip, farklı bir konsept ve muhteşem bir duvar kağıtları dekorasyonu oluşturuyoruz.

Cam dekorasyon nasıl
oluyor?

Yaşam alanlarınızın birçok alanında mutfak, ofis, zemin vb. alanlara UV baskı kalitesi ile yüksek çözünürlükte sizlerin tercih ettiği resmi basarak yaşam alanlarınıza farklı bir bakış açısı kazandırıyoruz. Yapmış olduğumuz baskılar sıvı teması ve çizilmelere karşı korunaklıdır.

 Son olarak zemin
kaplama hakkında da
bilgi alabilir miyiz?

Artık 3 boyutlu nesnelere bakmak için 3D gözlük takmanıza gerek kalmıyor. 3 boyutlu dekorda önemli olan üçüncü boyutlu gözlüksüz görmek, 3D zemin uygulamasında istediğiniz görselin üzerine uygulanan şeffaf polimer esaslı kimyasallar sayesinde, üçüncü boyutu ayaklar altına getiriyoruz.  Daha önce gördüğünüz zemin kaplamaları böyle miydi? Bir zemin düşünün ve ona parke, seramik, traverten vs. uyguladınız. Ama hiçbiri böyle olmuyor. Siz en iyisi bize bırakın.

çok teşekkür ediyoruz Kadir Bey…
Asıl ben teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.