Kadınlardan mektup eylemi

Kadınlardan mektup eylemi
Eskişehir’de bir araya gelen Üniversiteli Kadın Kollektifi ile Nar Kadın Dayanışması İnsiyatifi üyeleri, İzmir’de tutuklanarak cezaevine gönderilen arkadaşları Emine Akbaba için destek mektupları hazırladı.Gar PTT önünde...


Eskişehir’de bir araya gelen üniversiteli Kadın Kollektifi ile Nar Kadın Dayanışması İnsiyatifi üyeleri, İzmir’de tutuklanarak cezaevine gönderilen arkadaşları Emine Akbaba için destek mektupları hazırladı.

Gar PTT önünde toplanan üyeler, 16 Nisan Pazar günü yapılan Referandum da Hayır sloganı atarak hakkında dava açılan ve tutuklanan Akbaba’nın yanında olduklarını belirterek, desteklerinin devam edeceğini söylediler. Kadın platformu adına söz alan Seher Yalçın “Hayır diye haykırdığı için tutuklanan kadın arkadaşımızın sesi olmak için burada toplandık. Bizler kadın düşmanlarına gereken cevabı vereceğiz. Hayır’ın sesini bastıramayacaklar. Hep birlikte söylüyoruz, kadınlar birlikte güçlüdür” diye açıklamada bulundu. Kadınların mektup eylemi şiirlerin okunması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.