Ayakta alkışlandılar

Ayakta alkışlandılar
Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü yıl sonu gösterisinin ardından 1. Bale Rüzgarı adlı etkinliğe imza attı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen 1. Bale Rüzgarı etkinliğine; Odunpazarı Belediye...


Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü yıl sonu gösterisinin ardından 1. Bale Rüzgarı adlı etkinliğe imza attı.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen 1. Bale Rüzgarı etkinliğine; Odunpazarı Belediye Başkanvekili Mustafa Kosku, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Koreograflığını İlker ve Elif İlik’in yaptığı 1. Bale Rüzgarı’nda, 21 ayrı sahne yer aldı. Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan bale kurslarında 2 yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin performanslarını sergilediği 1. Bale Rüzgarı’nda öğrenciler Aerobik Bale ve Bale gösterileri yaptı.
Aylar öncesinden bu gösteriye hazırlanmaya başlayan öğrenciler, 1. Bale Rüzgarı’na katılanlara Devlet Opera ve Balesi tadında bir gösteri sundu. Etkinliğe katılan vatandaşlar öğrencilerin gösterisinden oldukça etkilenirken, öğrencilerin performansları ise uzun bir süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.