TANAP Projesi tanıtılacak

TANAP Projesi tanıtılacak
Türkiye’de 20 ilden geçmesi planlanan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Sivrihisar’da yapılacak toplantı ile tanıtılacak.  Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti arasında 26 Haziran...

Türkiye'de 20 ilden geçmesi planlanan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Sivrihisar'da yapılacak toplantı ile tanıtılacak. 
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti arasında 26 Haziran 2012 tarihinde imzalanan "Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Sistemine İlişkin Hükümetlerarası Anlaşma" 19 Mart 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. TANAP güzergah üzerindeki yerel nüfus için sürdürülebilir kalkınma oluşturmak ve yaşam kalitesinin gelişimine destek vermek amacıyla "TANAP Sosyal ve çevresel Yatırım Programları" kapsamında proje karşılığı hibe destek programı planlanıyor. Bu kapsamda program tanıtım toplantısı, 21 Haziran 2017 çarşamba günü 11.30-16.30 saatleri arasında Sivrihisar Belediyesi Konferans Salonunda yapılacak. Toplantıya; çifteler, Günyüzü ve Sivrihisar kaymakamlıkları ve belediyeleri ile anılan ilçelerde bulunan kamu kuruluşları, mahalle muhtarları, çevresel ve sosyal faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları, üniversitelerden akademisyenler, meslek odaları, küçük ve orta ölçekli işletmeler katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.