Eskişehir tarihine balonlu yolculuk

Eskişehir tarihine balonlu yolculuk
Eskişehir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bebka, Seyitgazi Belediyesi, Sivrihisar Belediyesi, Türsab Eskişehir Yürütme Kurulu ve Türob Eskişehir İl Temsilciliği, Skal Eskişehir Kulübü, Prontotur ve Senna City Hotel’in...

Eskişehir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bebka, Seyitgazi Belediyesi, Sivrihisar Belediyesi, Türsab Eskişehir Yürütme Kurulu ve Türob Eskişehir İl Temsilciliği, Skal Eskişehir Kulübü, Prontotur ve Senna City Hotel’in desteği ile düzenlenen bu gezide sosyal medya fenomenleri ve basın mensupları ağırlandı.


Zengin tarihi ve kültürleri buluşturan bu güzel şehri daha fazla kişiye tanıtabilmek için düzenlenen geziye ilgi büyük oldu.


Farklı tarzlara sahip farklı içerikleri olan 11 Blogger ve Dünya, sabah ve Vatan gazetesi muhabirleri ile yapılan program 1 gün şehir turu, 2 gün antik Frig Bölgesi ve Seyitgazi ilçesi turu, 3 gün Sivrihisar ilçesi Armenian Church Ermeni kilise ziyareti ve Pessinus Antik Kenti gezisi ile son buldu.


Gezi de ki bir detay ve belki de en önemli kısmı Frigya çukurca bölgesinde ilk sıcak hava balonu uçuşu gerçekleşti ki inanılmaz etkileyici ve ilğili çekici etki yarattı. Bölge turizmine katkıda bulunmak adına, Eskişehir Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından BEBKA desteği ile Eskişehir’de sıcak hava balon uçuşları başlamış oldu.


3 günlük program sonrasında büyülenmiş bir şekilde şehrimizde ayrılacaklarını söyleyen katılımcılar kendi bloglarında yazı ve paylaşımlara gezi esnasında başladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.