Kırka Ülkü Ocağı'nda yaz kampı

Kırka Ülkü Ocağı’nda  yaz kampı
Ülkü Ocakları Eskişehir Kırka İlçe Başkanlığı olarak yaz tatiline giren öğrencilerimizin tatil dönemini daha verimli geçirebilmeleri için ‘ŞENAY AYBÜKE YALÇIN Yaz Kampları’ birinci kamp dönemi tamamlandı.Öğrenciler,...

ülkü Ocakları Eskişehir Kırka İlçe Başkanlığı olarak yaz tatiline giren öğrencilerimizin tatil dönemini daha verimli geçirebilmeleri için ‘ŞENAY AYBüKE YALçIN Yaz Kampları’ birinci kamp dönemi tamamlandı.
öğrenciler, yaz döneminde eğitici ve öğretici etkinliklerle bir yandan tatillerini yapıp, bir yandan da eldeki imkânlar dâhilinde geleceğe hazırlandılar.
Söz konusu yaz kursları çerçevesinde lisede öğrenim gören öğrenciler için planlanmış, 3 gün süren kamp dönemi şeklinde gerçekleşti. üç gün boyunca öğrenciler, beş vakit namaz kılma, kahvaltı, kitap okuma etkinlikleri, zeka geliştirici satranç turnuvaları, birlikte doğa yürüyüşü, münazaralar, yüzme etkinliği, İnönü ilçe ülkü ocağı ziyareti gibi başlıklarda faaliyet gösterdi.
Kampın sonunda Kırka ülkü Ocağı başkanı Osman Korkmaz: “ülkü Ocakları Sayın Genel Başkanı Olcay KILAVUZ Beyin talimatlarıyla Başbuğ Alparslan TüRKEŞ yaz dönemi takviminde yer alan Şenay Aybüke Yalçın Yaz Kampları faaliyetini verimli şekilde uyguladık. Rahmetli şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın bu eğitim programına adının verilmesine ve onun adının yaşatılması adına çok memnun olduk. Hayırlısı ile eğitim kampımızı sorunsuz, başarılı ve oldukça verimli şekilde uyguladık. öğrencilerimiz ve aileleri çok memnun kaldılar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.