Okulun duvarlarını yazı tahtasına çevirdiler

Okulun duvarlarını yazı tahtasına çevirdiler
Şehir magandaları tarafından Sarar İmam hatip Kız Ortaokulu binası üzerinin pembe renkte karalanması çirkin görüntüler yarattı. Bunun hangi amaçla yapıldığını merak eden vatandaşlar, “Okuldan ne istiyorsunuz?” diye sordu.İbrahim...

Şehir magandaları tarafından Sarar İmam hatip Kız Ortaokulu binası üzerinin pembe renkte karalanması çirkin görüntüler yarattı. Bunun hangi amaçla yapıldığını merak eden vatandaşlar, “Okuldan ne istiyorsunuz?” diye sordu.

İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan Sarar İmamhatip Kız Ortaokul binası üzerinin kimliği belirsiz kişiler tarafından gelişi güzel boyanması tepki topladı.
Şehir magandaları tarafından okul üzerinin pembe renkte karalanması çirkin görüntüler yarattı.
Bunun hangi amaçla yapıldığını merak eden vatandaşlar, “Okuldan ne istiyorsunuz?” diye sordu.
Kamu malına neden zarar verildiğini anlayamadıklarını dile getiren vatandaşlar, “Yazık değil mi?  Kamu malına neden zarar veriyorsunuz? Büyük bir ihtimalle binanın üzerine yazılar yazdılar sonra da birileri üzerini boyadı.  Duvar yazıları yazmak da son derece yanlış.   Hangi amaç olursa olsun kamu malına zarar verilemez” diye konuştu.
Mahalle sakinleri,  yetkilileri duvar yazıları konusunda önlem almaya çağırarak, her bölgeye kamera takılarak bu sorumsuzluğu yapan kişilerin tespit edilebileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.