Parkın içinde korkutan çukur

Parkın içinde korkutan çukur
Bir süre önce park etrafında başlatılan inşaat çalışmasının ardından oluşan çukur, bölge sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.Sıcak yaz günlerinde park ve oyun alanının adeta dolup taştığını belirten vatandaşlar...

Bir süre önce park etrafında başlatılan inşaat çalışmasının ardından oluşan çukur, bölge sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.


Sıcak yaz günlerinde park ve oyun alanının adeta dolup taştığını belirten vatandaşlar çukurun kapatılması için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten mahalle sakinleri bölgeden sorumlu yetkilileri göreve davet ettiklerini belirtti. İnşaat temeli sırasında oluşan çukurun günlerdir kapatılmadığını ve etrafında ise hiçbir güvenlik önleminin alınmadığına dikkat çeken mahalle halkı "Geçtiğimiz günlerde parkta oyun oynayan bir çocuk çukura düşerek kolunu kırdı. Her an birisi düşecek korkusu yaşamaktayız. Sorunu mahallemiz muhtarına bildirdik. Kapatılması için belediye ye kadar müracaatta bulunduk. Her nedense çukur kapatılmadı. Etrafında ise gerekli güvenlik önlemi alınmadı. Kapatılması için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?" diye dert yandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.