Günay'dan fuar incelemesi

Günay’dan fuar incelemesi
Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası projesini inceledi.Projeyi yerinde inceleyen Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin...

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası projesini inceledi.


Projeyi yerinde inceleyen Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin şehir ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Eskişehir’in yeni yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirten Günay, şehre değer katacak kalıcı bir eser kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi sayesinde Eskişehir’in turizminde büyük bir eksikliğin giderileceğini dile getiren Günay, projenin şehre yatırım yapacak iş insanlarına cesaret verdiğini dile getirdi. Eskişehir’in gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydeden Günay, şehrin marka değerini artıracak projelerden dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.


çOK KAZANç İçİN çALIŞIYORUZ


AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile proje hakkındaki detayları paylaşan ETO Başkanı Metin Güler, fuar ve kongre merkezi projesinin Eskişehir Kent Markası ve Turizminin Geliştirilmesi kapsamında çok önemli bir misyon üstleneceğini söyledi. EFKM projesi ile Eskişehir ekonomisine 600 Milyon Lira katkı sağlayacaklarını hatırlatan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehirli tüccar ve esnafın daha çok kazanabilmesi için birçok proje planladıklarını ve bazılarını hayata geçirdiklerini söyledi. Son olarak Turist Bilgi Noktası ve Turist Servisleri’ni hizmete sunduklarını kaydeden Güler, Eskişehir Ticaret Odası olarak Eskişehir’in turizmden hak ettiği payı alabilmesi için öncülük etmeye devam edeceklerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.