Muhasebeciler staj kursundan geçecek

Muhasebeciler staj kursundan geçecek
Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası (ESMMMO)tarafından mesleğe yeni başlayacak adaylara yönelik yeni bir hazırlık kursu daha düzenlendi.Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre staja hazırlık kursu yeni döneminin...

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası (ESMMMO)tarafından mesleğe yeni başlayacak adaylara yönelik yeni bir hazırlık kursu daha düzenlendi.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre staja hazırlık kursu yeni döneminin bu gün başlayacağı ve 170 saat süreceği öğrenildi.


Belirlenen dönemlerde bu tür kursların gerçekleştirildiğini belirten oda yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy “Geçen dönem başlatılan kursun ardından genç adaylarımız Ankara da düzenlenen sınava katıldı. Sınavda başarılı olan adaylarımıza çalışma ruhsatlarını teslim ettik. Hepsi de mesleğe başlayarak kendi bürolarını oluşturdu. Bu gün başlatacağımız staja hazırlık kursuna da katılım her zamanki gibi beklenenin üzerinde oldu. Adaylarımız 170 saat sürecek olan eğitimden sonra açılacak sınava katılacaklar. Staja hazırlık kursuna başlayan adaylarımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.