"Katılımcı yönetim modeli olacak"

“Katılımcı yönetim modeli olacak”
Eskişehir Sanayi Odası Başkan adayı Nadir Küpeli, Eskişehir sanayisinin geleceği için 26 vizyon proje ve buna bağlı toplamda 36 alt proje ile yola çıktıklarını belirterek, Sanayi Odası’nda katılımcı yönetim modelini bir...

Eskişehir Sanayi Odası Başkan adayı Nadir Küpeli, Eskişehir sanayisinin geleceği için 26 vizyon proje ve buna bağlı toplamda 36 alt proje ile yola çıktıklarını belirterek, Sanayi Odası’nda katılımcı yönetim modelini bir dönüşüm seferberliğine çevirme amacında olduklarını söyledi.


Ekibinde yer alan bazı isimlerle birlikte gazetemizi ziyaret eden ve Yazı İşleri Müdürümüz Murat Taşkın ile görüşen Başkan adayı Nadir Küpeli, seçimi kazanmaları halinde katılımcı bir yönetim modeli izleyeceklerini belirtti.


 “Sanayi Odası’nda herkesin kucaklandığı ve kendinden bir şeyler bulacağı, sanayicilerin gücünün temsil edildiği ve sanayicilerin geleceği için projelerin hayata geçirileceği bir dönem yaşanacaktır” diyen Küpeli “Edindiğimiz bilgi, tecrübe ve donanımı genç, dinamik ve vizyoner bir ekip yapısıyla birleştirerek, alacağımız bayrağı daha da yukarılara taşımak istiyoruz” dedi.


Ekip içinde çok sayıda genç bulunduğunu, bu gençlerin komisyonlar ve meclis üyelikleri görevleriyle bir anlamda Sanayi Odasının gelecek yöneticileri haline getirileceğini de sözlerine ekleyen Küpeli “ Ekibimiz içinde çok tecrübeli isimler var. Bu tecrübeli isimler aramıza katılan gençlere ağabeylik yapacak. Bilgi ve tecrübenin paylaşıldığı güzel bir birliktelik ortaya çıkartacağız” dedi.


Süreç içinde “Nasıl bir Sanayi Odası” kapsamında toplumun her kesimini dikkatle dinlediklerini, öneriler ve tavsiyelere sonuna kadar açık olduklarını da sözlerine ekleyen Nadir Küpeli “Güçlü bir ekibimiz var. Sanayici üyelerimizin gücüyle ve sanayicimiz için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız. Başta Başkanımız Savaş özaydemir olmak üzere, OSB’mizi bugünlere getiren ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim görevimiz bu güne kadar yapılan başarılı işleri daha da yukarıya taşımaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.