"Eski dönem artık bitecek!"

“Eski dönem artık bitecek!”
Eskişehir Sanayi Odası seçimleri için başkan adaylığını ilk açıklayan isim olan Celalettin Kesikbaş sanayimizin hak ettiği yerlere gelmesini engelleyen “küçük olsun benim olsun” yönetim anlayışının artık ömrünü doldurduğunu...

Eskişehir Sanayi Odası seçimleri için başkan adaylığını ilk açıklayan isim olan Celalettin Kesikbaş sanayimizin hak ettiği yerlere gelmesini engelleyen “küçük olsun benim olsun” yönetim anlayışının artık ömrünü doldurduğunu savundu.


ESO seçimleri için “Sanayi 2021” projeleriyle adaylığını açıklayan Celalettin Kesikbaş yaptığı açıklamada Eskişehir sanayisinin karşılaştığı sorunların dünden bugüne olmadığını, geçen 10 senede bu sorunların Eskişehir sanayisine büyük zaman kaybı yaşattığını belirtti.


Kesikbaş “Biz çalışmalarımızı hazırlarken sanayimizin ve sanayicimizin temel sorunlarını ele aldık ve bunlara projelerimiz ile çözümler üretmeye çalıştık. Sonrasında yayınlanan BEBKA 2017 raporu bizlerin değindiği sorunların ne denli doğru ve büyük olduğunu tüm kamuoyuna gösterdi. Bu rapora www.bebka.org.tr adresinden de ulaşabilirsiniz. Eskişehir sanayisinin 14 temel sorununa işaret eden ve büyümemizi engelleyen sorunları içeren rapor şu an ki yönetim anlayışının eseridir” dedi.


Sanayi odası seçimlerine tekrar aday olan yönetimin önce ciddi bir özeleştiri yapması gerektiğine vurgu yapan Celalettin Kesikbaş, seçim arifesinde mevcut sanayi odasının başkanlık koltuğuna yine aynı anlayışın devamı bir başkan adayının oturtulma manevrasını sorgulayarak; seçmeni baskı altına almak ya da tavizler verebilmek için mi yapıldığının cevabını istediğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.