"Eskişehir ilk 10 arasına girecek"

“Eskişehir ilk 10 arasına girecek”
 Eskişehir Ticaret Odası Başkan adayı Ayhan Sezer, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek neden aday olduklarını açıkladı. Çok iyi projeler hazırladıklarını vurgulayan Sezer, yönetime seçilmesi halinde 4 yılda ticareti...

 


Eskişehir Ticaret Odası Başkan adayı Ayhan Sezer, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek neden aday olduklarını açıkladı. çok iyi projeler hazırladıklarını vurgulayan Sezer, yönetime seçilmesi halinde 4 yılda ticareti ve ekonomisi iyi olan 10 il arasına gireceklerini iddia etti.


 


1,5- 2 yıldan beri ETO yönetime hazırlandıklarını ve seçimde başarılı olacaklarını ifade eden ETO Başkan adayı Ayhan Sezer, “Genç, aktif ve yeni simalar, yeni işadamları ile başlayacağız hep beraber çok iyi işler yapacağız. ETO yönetimi üzerinde bulunan yorgunluğunu bizim ekimizle değişimle tabi tutacak. Eskişehir ticaret hayatına, aktörlerine güveniyoruz. ETO’nun görevleri var, yerinde kullanmakta bazı durağanlıkları ve yavaş hareketlerinin söz konusu. Bu da Eskişehir ticaret hayatına zarar vermekte. Eskişehir ekonomisine ve yaşayan 850 bin insanımıza ticari ekonomik ve sosyal hayatına katkı da bulunmak ivme kazandırmak için ETO'yu daha aktif hale getireceğiz” dedi.


İLK 10’DA OLMAK İSTİYORUZ


Geçmişimize baktıklarında iyi işler yaptıklarını düşündüğünü belirten Sezer şunları söyledi: “ Şimdi yine hep beraber çok iyi işler yapacağız. çok iyi projelerimizi uygulayacağız. Benden sonra 2 adayı var. Onlara da başarılar diliyorum. İyi olan çalışan ve çalışacak olan enerjisini temposu olan arkadaşımızın seçilmesi çok önemli. Biz bu konuda ekibimizle başaracağız. Hem yurt dışı hem yurt içine çok daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Eskişehir’imizin çarşıdaki, teknik sanayi, mobilya, gıda ve finans alanında çalışan esnafın sorunları var. Onlardan topladığım bilgi ve verilerle en hassas ve en ihtiyacı olan konulara odaklandık. Bu konulardan başlarsak Eskişehir’de ticareti ve ekonomiyi çok iyi yerlere taşırız. Eskişehir'de coğrafi anlamında çok iyi bir konumumuz var. Dışarıda çok iyi algı var. Enleri çok iyi olduğu bir şehirde ticaret odasının bu kadar ağır çalışmasını bir türlü anlayamadık ve bu yüzden aday olduk. Eskişehir'i tek merkezli, ticari hayatı bu anlamda geliştirmemiz gerekiyor. İlk 3-4 yılda Türkiye'de ilk 10'da olmak istiyoruz.”


HERKESE KAPIMIZ AçIK


Sezer sözlerini şöyle sürdürdü; “Tavanda o kadar enerji ve dinamik ticaret var ki biz bunları tam anlamıyla Eskişehir ve Türkiye ekonomisine sunamıyoruz. Biz bunu ekibimizle ticaret hayatımıza sunmak için çalışacağız. Eskişehir'in sorunlarını iyi biliyoruz iyi irdeledik. 16 bin 500 üyemiz inşallah bizimle olur. Adaylara kapımız açık Eskişehir'de 3 aday yarışacak. Erdoğan abinin yarışa girmesi renk ve heyecan geldi. Rekabetin olduğu yerde başarı olur. 2 adayın çalıştığı ve hareket ettiği gruplar hep aynı gruplar. Biz üye ile çalışacağız. 16 bin 500 üye ile hareket edeceğiz. Biz kadromuzla daha enerjik bir Erdoğan abimiz her zaman bizimle beraber olabilir. Bizimle birlikte hareket etmeleri onların yararına olur, kapımız açık. Biz yapıcı ve samimi olarak farklı yanlı yollara gitmeden biz alt yapılımız var 2 yıldan beri çalışıyoruz. Performansımız ve çalışma tempomuz daha çok hızlanacak. Bütün arkadaşlarla birlikte çalışarak ETO'yu alabiliriz, diğer arkadaşlarla her zaman konuşabiliriz kapımız her zaman açık”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.