Hasan Şahbaz Seramik Sergisi

Hasan Şahbaz Seramik Sergisi
Tepebaşı Belediyesi tarafından 11.’si düzenlen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen sergiler beğeniye sunulmaya başladı.Sempozyum dahilinde Hasan Şahbaz Seramik Sergisi, Tepebaşı Belediyesi...

Tepebaşı Belediyesi tarafından 11.'si düzenlen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen sergiler beğeniye sunulmaya başladı.
Sempozyum dahilinde Hasan Şahbaz Seramik Sergisi, Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev'de açıldı. Serginin açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu Sanat Danışmanı Profesör Bilgehan Uzuner, sempozyuma katılan sanatçılar ve sanatseverler katıldı.
Burada bir konuşma yapan Hasan Şahbaz, "Eskişehir'de olmaktan her zaman onur, gurur duydum. Bu davet için tekrar teşekkür ediyorum. Başkan Ataç'a ve Bilgehan Hoca'ya da çok teşekkür ediyorum. Onların desteği ile bu sempozyum büyüdü. Sempozyumun çok özel bir yeri var bende. Bu sergimle sempozyumda olmaktan onur duyuyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Ataç ve katılımcılar sergiyi gezerek, eserleri inceledi. Sergi, 22 Eylül tarihine kadar görülebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.