Kardeşliğimiz daha da güçlensin"

Kardeşliğimiz daha da güçlensin”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve yönetimini ziyaret etti. Çakırözer, “Muharrem ayının ülkemize özlenen...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve yönetimini ziyaret etti.

çakırözer, “Muharrem ayının ülkemize özlenen barış, huzur ve kardeşlik ortamını getirmesini diliyorum. Tüm niyet, oruç ve dualarımız kabul olsun” dedi.
DUA VE ORUçLAR KABUL OLSUN
CHP’li çakırözer muharrem ayının ilk günü Hacı Bektaş Veli Vakfı’nı ziyaret ederek hem vakıf yöneticileri hem de vakıf üyelerine Muharrem ayının hayırlı olmasını diledi. Bütün inançların özgürce kendini ifade ettiği bir ülke vurgusu yapan çakırözer, “Muharrem ayının sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, ölümlerin ve acıların yaşanmadığı, ayrımcılığın olmadığı bir dünyaya, barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Hepinizin dua ve oruçları kabul olsun” dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.