Sezer'e miting gibi karşılama

Sezer’e miting gibi karşılama
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer devam ettiği STK ziyaretlerine Emirdağlılar Derneği ile devam etti. Gittiği her yede büyük ilgi ile karşılaşan Sezer’in Emirdağlılar Derneği ziyareti adeta bir miting havasında...


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer devam ettiği STK ziyaretlerine Emirdağlılar Derneği ile devam etti. Gittiği her yede büyük ilgi ile karşılaşan Sezer’in Emirdağlılar Derneği ziyareti adeta bir miting havasında gerçekleşti. 

7 Ekim’de yapılacak olan seçimlere iddialı hazırlanan Başkan Adayı Ayhan Sezer STK’lara yönelik ziyaretlerine de devam ediyor. Gün boyunca şehrin çeşitli kesimleri ile bir araya gelerek seçim hazırlıklarını anlatan Sezer’in önceki günkü durağı Emirdağlılar Derneği oldu.
MİTİNG HAVASINDA ZİYARET
Hemşerileri ile dernek binasında buluşan Sezer, burada büyük bir teveccüh ile karşılandı. Dernek Başkanı Adnan Karamanlı ve dernek yönetimi tarafından karşılanan Sezer’e Emirdağlı vatandaşlar da büyük destek verdi. Son derece kalabalık katılımın olduğu ziyarette seçim çalışmalarını anlatan Sezer “Hep Beraber” sloganı ile çıktığı yolda birlik ve beraberliğe verdiği önemi dile getirdi. Adeta mitinge dönen ziyarette hemşerilerine seslenen Sezer, “Göreve gelirsek birlikte çalışma kültürünü oluşturup, güçlü bir Eskişehir ekonomisi ortaya çıkaracağız” dedi.
PROJELERİNİ ANLATTI
Dernek binasını hına hınç dolduran kalabalığa hitap eden Sezer, 7 Ekim sonrasında göreve gelmeleri durumunda hayata geçirecekleri projelerin detaylarını anlattı. Sözü sıkça sorulan sorularla kesilen Sezer, hem sorun dinledi hem de merak edilen konulara dair yanıtlar verdi.
AçILIŞA DAVET ETTİ
Kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezer, “Böylesine bir camianın parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Şehrimize, ülkemize ve halkımıza ticarette büyük hizmetler için yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Sezer, sözlerinin sonunda ise bugün yapılacak olan (23 Eylül) Basın Şehitleri Caddesi No 143’de oluşturulan seçim ofisinin açılışına herkesi beklediğini dile getirdi.
Dernek Başkanı Karamanlı ise Sezer’e gösterdiği ilgi ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarı dileklerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.