"ETO'da değişim şart!"

“ETO’da değişim şart!”
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz; EMKO, Oto Galericiler Sitesi ve Teksan Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı. Teksan Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız ve Essan Kooperatif...



Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz; EMKO, Oto Galericiler Sitesi ve Teksan Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı.

Teksan Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız ve Essan Kooperatif Başkanı Adnan Karamanlı’nın yanı sıra sanayilerdeki esnafların yoğun katılım gösterdiği organizasyonda Başkan Adayı Tekgöz, esnaflar ve işadamlarıyla sohbet etti, ETO’da neden değişime ihtiyaç duyulduğunu anlattı. Eskişehir Ticaret Odası’nda mevcut yönetimin alt ve orta tabandaki üyelerin sorunlarının büyük bölümüne dokunamadığını, bu sorunlara çözüm aranmadığını ifade eden Tekgöz, “Adeta ETO, seçimden seçime üyelerini hatırlayan bir kuruluş haline getirilmiştir” dedi.
“BU BELEDİYENİN, BU KAMUNUN SORUNU’ DERSEN YOL ALAMAZSIN…”
“Ticaret esnaflıkla başlar” diyerek bu yola baş koyduklarını, ticaretin canlanması için projeler geliştirdiklerini anımsatan Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti:
“Sanayi bölgelerindeki en basit altyapı, üstyapı, sosyal sorunlar hiç ortadan kaldırılmamış veya zorlamayla halledilmiştir. Zorlamayla değil; üyeleri kucaklayacak, onların sorunlarını dinleyecek komitelerin, meclisin ve yönetimin olması asıl gerekliliktir. Biz odada oturan değil sahada olan, dinleyen, sorun çözen bir yönetim istiyoruz. İnşallah bu göreve gelirsek öncelikle bu toplantılarımızı yılda birkaç kez rutin hale getirip, gerçekleştireceğiz. Komitelerle, meclislerle, yönetim kadrolarıyla sık sık istişarede olacağız. çözüm için, sorunu yaşayan insanla kucaklaşmak, onu iyi dinlemek, iyi algılamak lazım. Sorunu çözmek istemezsen, kendi kalıbına çekilirsen, ‘bu belediyenin, bu zabıtanın, bu kamunun şu kurumun sorunu’ dersen yol alamazsın. ETO’da şu anki tablo böyle ve hiç birimiz bunu hak etmiyoruz. Göreve geldiğimizde sizlerin her türlü sıkıntınızda yanınızda olacak kendi gruplarınızı oluşturacağız. özellikle resmi kurumlarla ilgili sorunları size bedel ödetmeden çözüme kavuşturacağız. Esnaftan, tüccardan, işadamından toplanan para hizmet olarak geri dönmüyor, ilgisiz yerlerde belli azınlığa hizmet etmek için kullanıyorsa, bunun adil olduğunu kimse iddia edemez. Biz azınlığa değil tüm üyelere hizmet edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.