İşletmecilerle önemli görüşme

İşletmecilerle önemli görüşme
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, ETO bünyesindeki farklı meslek gruplarının temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Tekgöz bu kez de kendi sektöründen işletmecilerle bir araya geldi. Eskişehir’de...


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, ETO bünyesindeki farklı meslek gruplarının temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor.

Tekgöz bu kez de kendi sektöründen işletmecilerle bir araya geldi. Eskişehir’de faaliyet gösteren öğrenci apartlarının sahip veya yöneticileri, Gar Restaurant’ta düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda apartçılar Erdoğan Tekgöz’ün projelerini ve neden değişim istediğini dikkatle dinlerken, taleplerini de dile getirdi. Apartçıların sorunlarının dile getirildiği görüşmede, bu sorunların tespiti ve çözümü noktasında temsilci belirlenmesine karar verildi.
ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz seçim faaliyetleri kapsamında Eskişehir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Evren Olcay ve yönetimini de ziyaret etti. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; dernek üyelerinin ekonomik ve sosyal konulardaki sorularını yanıtlayan Tekgöz, sivil toplum kuruluşlarının büyük güç olduğunu vurguladı. Yeni dönemde şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerinin altını çizen Erdoğan Tekgöz, bu anlamda STK’larla işbirliğini çok önemsediklerini bildirdi. önceliklerinin esnafı rahatlatacak çalışma ve projeler olduğunu da anımsatan Tekgöz, kendilerine güvenen kimseyi mahçup etmeyeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.