Okkan'ın koruma polisiymiş

Okkan’ın koruma polisiymiş
Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan 15 şüpheliden birisi ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.  Tutuklanan şahıslardan birisinin, Eskişehir’de de...



Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de yapılan FETö/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan 15 şüpheliden birisi ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.  Tutuklanan şahıslardan birisinin, Eskişehir’de de görev yapan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın motosikletli koruma polislerinden M.D. olduğu belirtildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, FETö/PDY soruşturması kapsamında ByLock programını kullandıkları öne sürülen kişilere yönelik geçtiğimiz günlerde bir operasyon gerçekleştirmişti. Düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı. Götürüldükleri KOM Şubesi'nde sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden bazıları, adliyeye getirilişleri sırasında burada bekleyen yakınları ‘Açın yüzünüzü, dik yürüyün’ diye bağırmıştı.
SUİKAST SIRASINDA KORUMAYMIŞ
öte yandan tutuklanan M.D. isimli şahsın 24 Ocak 2001 tarihinde  Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'a yapılan suikast sırasında motosikletli koruma ekibinde yer aldığı ve olayda yaralandığı bildirildi. M.D.'nin 2009 yılında malulen emekliye ayrıldığı ifade edildi.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.