Motosikletlere trafikten men

Motosikletlere trafikten men
 Eskişehir’de ikinci el eşyaların satıldığı pazarda bulunan motosikletlere yönelik polis ekipleri tarafından uygulama yapıldı. Uygulamaya 3 ayrı noktada ve pazaryeri içerisinde 11 ekip ve 32 polis katıldı. 15 motosiklet trafikten...

 


Eskişehir'de ikinci el eşyaların satıldığı pazarda bulunan motosikletlere yönelik polis ekipleri tarafından uygulama yapıldı. Uygulamaya 3 ayrı noktada ve pazaryeri içerisinde 11 ekip ve 32 polis katıldı. 15 motosiklet trafikten men edildi.

Alınan bilgilere göre, Eskişehir'de 3 ayrı noktada ve pazaryeri içerisinde 11 ekip ve 32 polisin katılımı ile bir uygulama gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamada 61 kişinin GBT'si sorgulandı, 63 motosiklet kontrol edildi, bir motosiklet sürücüsüne 'Resmi Belgede Sahtecilikten' adli işlem yapıldı ve yakalama emri ile aranan bir kişi ise gözaltına alındı. Ayrıca, 1 adet yakalamalı, 7 adet hurdaya ayrılmış ve 7 adet tescilsiz olmak üzere toplam 15 adet motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekilirken, 20 motosiklet sürücüsüne ise 21 bin 328 TL trafik idari para cezası uygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.