Hamamyolu Projesi gün sayıyor

Hamamyolu Projesi gün sayıyor
Odunpazarı Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Hamamyolu Caddesi üzerinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalar hızlandırıldı. Eskişehir’e modern bir bulvar kazandırmak için kolları sıvayan belediye açılış için...


Odunpazarı Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Hamamyolu Caddesi üzerinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalar hızlandırıldı. Eskişehir’e modern bir bulvar kazandırmak için kolları sıvayan belediye açılış için gün sayıyor.

Bölgedeki çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek projeyi uygulayan firma yetkililerinden bilgi alan belediye başkanı Kazım Kurt, hedeflerinin verilen süre içerisinde modern bir Hamam yolunu Eskişehir halkına armağan etmek olduğunu söyledi. Hamamyolu park ve meydan projesinin esnaf ve Eskişehirliler tarafından benimsendiğine de işaret eden belediye başkanı Kurt “Projeden sorumlu firma ekiplerini bölgeye seferber etti. Yapılan çalışma ile Hamamyolu şekillenmeye başladı. Hazırlanan projesi, dünyanın en ünlü mimari programlarından “Leaf international Awards 2017’de finale kaldı. Bu proje Hamam yolunu bir alış veriş merkezi haline getirecek. Halkımız sadece gündüz değil, gecede burada vakit geçirebilecek. Burası sadece gelip, geçilebilecek bir yer olmaktan çıkarılacak. Projeyi tamamen halkımızın ve bölge esnafımızın istekleri doğrultusunda hazırladık. Burası bir cazibe merkezi haline gelecek. Bölgedeki hareketlilik esnafımızın da yüzünü güldürecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.