Safkanlar hipodroma çıktı

Safkanlar hipodroma çıktı
Mahmudiye halkının yoğun bir biçimde katıldığı programa; Eskişehir Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve Aslan Avşarbey, Mahmudiye Kaymakamı Gökhan Dolaş, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mahmudiye Eski...

Mahmudiye halkının yoğun bir biçimde katıldığı programa; Eskişehir Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve Aslan Avşarbey, Mahmudiye Kaymakamı Gökhan Dolaş, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mahmudiye Eski Belediye Başkanı Sabri Avcıl, İlçe Jandarma Komutanı Tarkan Orta, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Kemal çevik, Anadolu Tarım İşletmesi Müdürü Yıldıray çil, OGü Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokul Müdürü Hakan çalışkan, Mahmudiye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlker çolak ve Mahmudiye At Yetiştiricileri Geleneksel At Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MAYAD) Başkanı Yenel Kaya’nın katılımlarıyla yapıldı.


 


Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın yarışlar ile ilgili yaptığı açıklamada; “İki hafta sürecek olan Mahmudiye Mahalli At Yarışlarının ilk haftası Anadolu T.İ.M, Mahmudiye Kaymakamlık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Vali Kupası olmak üzere 4 koşuyla yapılmıştır. İkinci hafta 1 Ekim Pazar günü 14:00-16:00 saatleri arasında Mahmudiye Belediye Başkanlığı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı ve Türkiye Jokey Kulübü kupası koşuları yapılacaktır. Mahmudiye Belediyesi’ni her ne kadar dışarıda bırakmak isteseler de Mahmudiye Belediyesi kendi üzerine düşen görevi layığı ile yapmıştır. Yarışlara açılmayan hipodrom sahasını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile görüşerek ulusal yarışlara açılması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Hipodrom ulusal yarışlara açıldığında Mahmudiye ilçesi atçılığın cazibe merkezi haline gelecek ve birçok kişiye istihdam kapısı açılacak. Eskişehir'in çiftçisi, turizmcisi, yatırımcısı bu sektörden para kazanacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.