Yastık altı çağrısı

Yastık altı çağrısı
Hazine müsteşarlığınca finansman araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanın genişletilmesi ve yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Ekim ayı boyunca, belirlenen Ziraat Bankası Şubesi...


Hazine müsteşarlığınca finansman araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanın genişletilmesi ve yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Ekim ayı boyunca, belirlenen Ziraat Bankası Şubesi aracılığıyla, , Türkiye genelinde etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracının gerçekleştirileceği belirtildi.

Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Yöneticisi Mehmet Dönmez, yöneticiliklerine bağlı şubelerin hangi tarihlerde toplama işlemi gerçekleştireceğine dair de bilgiler verdi.
Dönmez, “Eskişehir ilinde Eskişehir ve Hasan Polatkan Şubelerimizce, 16- 20 Ekim ve 23- 27 Ekim tarihleri arası, Kütahya ilinde Kütahya şubemizce, 16- 20 Ekim tarihleri arası ve Bilecik ilinde Bilecik Şubemizce, 16- 20 Ekim tarihleri arası talep toplama işlemleri gerçekleştirilecektir. Altın tahvili/ altına dayalı kira sertifikası için talep toplama döneminde sadece 22 ayar ve 24 ayar altınlar kabul edilecektir” dedi.
Dönmez, açılan hesaplardan müşteriden hesap işletim ücreti ya da MKK komisyonu kesilmeyeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.