Kamu yatırımları masaya yattı

Kamu yatırımları masaya yattı
İl Koordinasyon Kurulu toplantısı dün vali yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile Bürokratlarında katılımıyla başlayan toplantıda 2017 yılında Eskişehir de...


İl Koordinasyon Kurulu toplantısı dün vali yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile Bürokratlarında katılımıyla başlayan toplantıda 2017 yılında Eskişehir de yapımına başlanılan hizmetlerin son durumu masaya yatırıldı.

Eskişehir ve genelinde 22 yatırımcı kuruluş tarafından çalışmalar başlatıldığına işaret eden Vali yardımcısı Soykan “2017 yılı içerisinde toplam 541 projenin 72’si tamamlandı. 47 proje ise ihale aşamasında, ayrıca 87 projeye de henüz başlanılmadı. Mahalli idarelerimiz tarafından 133 adet yatırım projesi yürütülmekte olup, bu projelerin toplam bedeli 1 milyar 48 milyon 493 bin liradır. Bu projelerin 16’sı tamamlanırken 74 tanesi de halen devam etmektedir” dedi.
Toplantıya katılan kurum müdürleri de dönem faaliyetleri hakkında açıklamada bulunarak taleplerini dile getirdi. Toplantı yatırım izleme raporlarının açıklanması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.